Våra tjänster

Webbdesign
Vi designar Er webbsida enligt Era önskemål eller gör ett designförslag. Vi vet hur viktig Er webbsida är för Er marknadsföring, därför är samtliga webbsidor som designas av Klintronics kundanpassade.

Webbutveckling
För att Ni enkelt skall kunna redigera Er webbsida läggs vårt egenutvecklade CMS-system ovanpå Er webbsida. Detta för att Ni enkelt ska kunna ändra på menyer, ladda upp och lägga till bilder eller ändra text utan att vara dataexpert eller behöva ta kontakt med dyra konsulter. Logga in, redigera och spara, sedan är webbsidan uppdaterad för besökarna direkt. I och med att vi utvecklat vårt eget CMS-system är det lätt att kundanpassa genom att lägga till och ta bort onödiga funktionaliteter beroende på kundens behov. Ett egenutvecklat CMS-system gör också att vi kan ha konkurrenskraftiga priser.

Webbhotell och mail
Vi låter Er webbsida ligga på vårt webbhotell för bästa pris och service. Vi utför eventuell flytt från Ert nuvarande webbhotell. Bandbredden på vårt webbhotell är 100 Mbit/s. Vi kan även ta hand om Er mail och erbjuda att Ni sköter Er egenproducerade webbsida via FTP.

Försäljning datorprodukter & hemelektronik
Vi är återförsäljare åt en av Nordens största distrubitörer av datorprodukter och hemelektronik. Produkterna skickas direkt till Er från lagret i Göteborg. Enkelt, snabbt och billigt. Lagervaror levereras inom 1-2 dagar.

Programmering
Vi har mer än 15 års erfarenhet av PLC- och HMI-programmering i industrin för företag som t.ex. ABB, Saab och AstraZeneca. För PLC programmeras främst Mitsubishi och Siemens och för HMI Beijer iX, Siemens och CitectScada.

Service & support
När Ni köpt en produkt eller tjänst kan Ni kontakta oss för eventuell service eller support.